Contacta'ns

Us oferim l'entrevista a la directora assistencial infermera de la Fundació Sanitària Mollet, Mireia Vicente, publicada al diari vallesà Som Mollet en el marc de la commemoració del 8 de març.

 

La Mireia Vicente comenta la seva visió del rol de la dona en el món de la salut alhora que reflexiona sobre la discriminació positiva, sobre el paper històric de la dona en altres professions i com es pot fer front a aquest model androcentrista  que impera actualment, alhora que comenta la seva pròpia experiència.

 

Llegiu en aquest enllaç l'entrevista sencera.

 
Veure arxiu associat a la notícia Descarregar l'arxiu

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària de Mollet es va reunir a Sta. Perpètua de la Mogoda el passat divendres 1 de març. El mes de juny el Consell es reunia a Caldes de Montbui, al Vallès Oriental, i enguany la trobada s’ha fet a la Granja Soldevila d’aquest municipi del Vallès Occidental.

El Consell d’Alcaldes, òrgan consultiu de la Fundació, es reuneix periòdicament i de forma rotativa pels diferents municipis de l’àrea d’influència de la institució. El Consell, de la mà del President de la Fundació Sanitària i de la seva Direcció General, repassa els objectius del Pla Estratègic i participa dels projectes que el Patronat planteja per l’exercici present. Al mateix temps, es fa una valoració del tancament econòmic de la institució i del pressupost previst per a l’exercici en curs.

D’entre els projectes del Pla Estratègic 2019 es varen tractar algunes àrees rellevants com la millora de la coordinació amb els dispositius de salut de l’atenció primària i els serveis socials dels municipis de referència, l’ampliació del Consell de Participació Ciutadana, la fidelització del talent professional que participa de la Fundació Sanitària, la millora de processos de la institució com l’àrea ambulatòria, tot ampliant espais a l’hospital sociosanitari, o l’àrea d’urgències de l’hospital d’aguts, que necessita ampliar els seus espais d’atenció, entre d’altres.

 

Consulteu en AQUEST ENLLAÇ la informació sencera.

 
Veure arxiu associat a la notícia Descarregar l'arxiu

14 de febrer a l'Hospital de Mollet

 

L’Hospital de Mollet acull la setmana vinent la I Jornada d'Atenció a les Persones en situació de Dependència, organitzada per La Unió Catalana d’Hospitals, amb l'objectiu d'oferir un espai de reflexió i de debat sobre els reptes del segle XXI derivats del model d'atenció centrada en la persona (ACP), que aporta un enfocament totalment diferent d'altres models clàssics i que la seva definició sembla fàcil i invariable, però a la pràctica presenta múltiples interpretacions segons les persones i els contextos.

En un format de dues taules de diàleg, amb ponents experts i la participació de l'auditori, es parlarà de què és i què no és ACP, com impacta l'ACP en el model d'intervenció, en les expectatives de les persones que han de rebre l'atenció i en les dels professionals que han de donar-la.

 

Programa de la Jornada.

El Servei d’ORL de l’Hospital de Mollet organitza una nova edició d’aquesta jornada per a professionals de la salut de l’Atenció Primària per al 21 de març de les 8 fins a les 15h a l’Auditori de l’Hospital.

El format consistirà en dues taules rodones sobre l’abordatge dels trastorns del llenguatge en el nen i en la nena i l’abordatge del SAHS a l’adult en l’atenció primària. També hi haurà una xerrada a càrrec de professionals infermeres sobre l'atenció al nen i a la nena a l'àrea quirúrgica.

L’objectiu del curs és compartir coneixement, resoldre dubtes i organitzar circuits àgils i eficients entre els diferents sectors professionals.

Programa del Curs.

#Coneixement_ORL_FSM #SAHSAdult #trastornparlanens

La Taula ha convocat aquest concurs obert a tota la ciutadania amb l’objectiu de disposar d’una imatge corporativa que figurarà en tota la documentació i suport informatiu de la mateixa.

El termini d’admissions s’amplia fins al proper 31 de gener de 2019 i es poden presentar a títol individual o col·lectiu.

Us oferim l’enllaç a les Bases del Concurs.

 

La Taula Vallesana de Salut Mental i Addiccions es configura com un espai de coordinació i de treball col·laboratiu entre tots els agents que treballen en salut mental i addiccions al territori, amb la finalitat de definir accions de millora a nivell local que permetin donar resposta a les necessitats en l’àmbit de la salut mental.

 

Els objectius específics se centren en els següents eixos d’intervenció:

  • Coneixement i xarxa
  • Educació i Sensibilització

Els bessons Hugo i Clàudia, els primers nadons de l'Hospital de Mollet de 2019

Els primers nadons de l’any 2019 a l’Hospital de Mollet han estat l’Hugo i la Clàudia, dos bessons nascuts a les 14.15h i a les 14.16h, respectivament, del dia 2 de gener. L’Hugo i la Clàudia són fills de la Mireia Campmany i l’Alejandro Rivas, i viuen a Caldes de Montbui.

L’Hugo ha pesat 2,800 kg i la Clàudia 2,600kg i són els primers fills de la parella.

Ambdós pares han explicat sentir-se emocionats, alegres i orgullosos amb el naixement dels bessons.

Avui dijous a les 17h a la planta primera.- Actuació de teatre i música per a les persones hospitalitzades

Avui de les cinc a les sis de la tarda hi haurà una actuació molt especial a la planta primera de l'Hospital.

Un grup d'alumnes de l'Escola Sant Gervasi oferiran una actuació de teatre i, seguidament, alumnes de l'Escola de Música i Dansa de Mollet oferiran un any més un recital nadalenc.

Gràcies per la col·laboració a les dues entitats!

Dimecres 19 a les 17 h a l'Auditori.- Concert benèfic a càrrec de nens i nenes de Sant Gervasi per als projectes socials de l'FSM

 

Us convidem demà a les 17h a l'Auditori al concert benèfic que oferiran un grup de nens i nenes de Sant Gervasi en benefici dels projectes de l'obra social de l'FSM, el Roure.

 

Us hi esperem!!

Avui dilluns dia 3.- Col·laborem amb la Marató de TV3!! Us esperem!

La Fundació Sanitària Mollet participa enguany en la Marató de TV3 dedicada al càncer amb una iniciativa que duen a terme professionals i participants del Servei de Salut mental i Addiccions, amb manualitats que s’exposen en un estand avui dilluns dia 3 a la porta d’Admissions de l’Hospital de Mollet.

Si voleu col·laborar amb la iniciativa i amb la Marató us hi podeu apropar de 10 a 13 hores.

Us hi esperem!

Informació referent a la vaga de professionals mèdics

Amb motiu de la vaga de professionals mèdics del 26 al 30 de novembre algunes visites de Consultes Externes i de programació Quirúrgica es poden veure anul·lades.

L’Hospital es posarà en contacte amb les persones afectades i es tornaran a citar.

Disculpin les molèsties.

Ajuda’ns a millorar!
Promoció de la salut
Segueix-nos a: