Contacta'ns

El Thiago, el primer nadˇ de l'Hospital de Mollet de 2018

El primer nadó de l’any 2018 a l’Hospital de Mollet ha estat un nen, el Thiago Tórtola Cañadas, nascut a les 14.15h del dia 2 de gener. El Thiago és fill de la Marina Cañadas i del Raul Tórtola, ambdós de Martorelles, i ha nascut en un part vaginal normal, sense complicacions.

 

El nadó ha pesat 3,250kg i ha nascut amb una talla de 47 centímetres. La família resideix a Martorelles i el Thiago és el primer fill de la parella.

L’Àrea Maternoinfantil de l’Hospital de Mollet organitza un any més la Jornada de Lactància Materna amb l’objectiu de promoure l’alletament matern i compartir experiències i coneixements entre professionals i mares i pares.

 

La jornada tindrà lloc a l’Auditori el 12 de desembre de 10 a 13h amb un programa que inclou:

 • Presentació de la setmana mundial de la lactància 2017
 • Taula rodona amb professionals de l’àmbit de la salut i TIC
 • Lliurament del concurs de fotografia sobre lactància materna
 • Premis del concurs escolar
 • Sorteig de diferents obsequis entre les persones assistents

 

Adjuntem el Cartell de la Jornada!

L'acte és obert a tothom! Us hi esperem!

#jornadalactanciamaternafsm

Divendres 1 de desembre.- IV Jornada de Voluntariat Social de l'FSM a l'Hospital de Mollet

L’FSM ha organitzat per la proper divendres de les 12 a les 14 hores la IV Jornada del Voluntariat Social, un acte que vol reconèixer la tasca de les persones voluntàries de la institució.

L’acte es realitzarà a l’Auditori i és obert a tothom. El programa inclou:

 • Taula informativa sobre els projectes de voluntariat a l’FSM, instal·lada davant d’Admissions
 • Testimonis de persones voluntàries
 • Participació de joves del territori que compartiran la seva experiència en voluntariat
 • Xerrada dels alpinistes Sergi Mingote i Josemi Herrera que explicaran la iniciativa solidària en la pujada al cim del Khan Tengri

#jornadavoluntariatsocialfsm

Divendres 1 de desembre.- Campanya de donaciˇ de sang a l'Hospital de Mollet de les 10 a les 13h

Us informem que aquest divendres acollirem novament una campanya de donació de sang del Banc de Sang i Teixits.

 

El lloc serà a la Planta Baixa al costat de Cafeteria, i l’horari de les 10 a les 13 hores.

 

Us hi esperem!

La Fundaciˇ SanitÓria Mollet, guardonada pels premis Hospitals TOP-20 en Gestiˇ HospitalÓria Global i a millor traject˛ria en l'└rea m˙sculo-esquelŔtica

La Fundació Sanitària Mollet ha resultat doblement guardonada per la seva trajectòria en Gestió Hospitalària Global i en l’Àrea músculo-esquelètica durant el període 2010-2015 en la 18a edició dels premis Hospitals TOP-20, d’àmbit estatal i considerats guardons de referència en el sector sanitari. Els guardons, convocats per l’empresa Iasist, s’han lliurat en un acte celebrat avui a Madrid.

 

Enguany els premis reconeixen l'evolució i trajectòria dels resultats entre els anys 2010 i 2015 i posen en valor la millora general i la trajectòria positiva de les institucions. Concretament l’FSM ha rebut el guardó de gestió global i de l'àrea músculo-esquelètica.

 

La institució vol agrair la confiança dels ciutadans i municipis a qui es presten els serveis i reconèixer el valor professional i humà de tots i totes els treballadors i treballadores que ho fan possible dia a dia.

 

Durant el període 2010-2015 la Fundació Sanitària Mollet ha experimentat un salt qualitatiu i d’abast de gran envergadura, ampliant la seva àrea de referència fins a 165.000 habitants d’11 municipis del Vallès Oriental i del Vallès occidental i incrementant també el nombre de professionals fins a comptar amb més de 1.000 professionals en els cinc centres gestionats per la Fundació. Durant aquest període, la Fundació ha consolidat tant la seva línia de salut –amb la posada en marxa del nou Hospital d’Aguts de Mollet i l’obertura de l’Hospital Sociosanitari- com en la línia de la dependència, amb la gestió de tres centres residencials: dues residències per a gent gran –residència Santa Rosa a Mollet i Residència Pedra Serrada de Parets- i una residència per a persones amb discapacitat intel·lectual, la Residència La Vinyota a Mollet.

 

Amb el lema El compromís social: eina transformadora, l’FSM celebrarà el proper divendres 1 de desembre la IV Jornada del Voluntariat Social, una oportunitat per retre homenatge als voluntaris i voluntàries que participen en els programes de voluntariat de la institució.

L’acte tindrà lloc de les 12 a les 14 hores a l’Auditori de l’Hospital de Mollet i consistirà en una taula rodona amb persones voluntàries de l’FSM, testimonis sobre el compromís social a càrrec d’alumnes d’instituts del territori i una conferència a càrrec de l’alpinista i alcalde de Parets, Sergi Mingote, sobre la iniciativa solidària de la pujada al cim del Khan Tengri.

Us adjuntem el Programa de la IV Jornada.

L’acte és obert al públic tot i que agrairíem confirmació de l’assistència al correu: voluntariat@fsm.cat

Lliurament de premis del 9Ŕ Concurs Literari de Salut Mental

En el marc del programa d’activitats del Dia Mundial de la Salut Mental, el Mercat Vell de Mollet ha acollit avui el lliurament de premis d’aquest certamen literari, en un acte que ha combinat literatura, audiovisual i música de la mà d’alumnes de l’Escola Municipal de Música de Mollet.

El jurat ha valorat molt positivament tant el nombre de relats participants com la qualitat literària dels textos presentats. Aquest és un concurs obert al públic en general i que pretén sensibilitzar la ciutadania envers la normalització de les malalties de salut mental.

Les persones guanyadores d’aquesta novena edició han estat:  Joan Armengol Puig, Josep Amorós i Masachs i Miquel Lluís Rubio i Domingo.

Podeu llegir les obres gunyadores al web de l’FSM: www.fsm.cat

Comunicat de la Fundaciˇ SanitÓria Mollet

L'FSM es solidaritza novament amb la denúncia col·lectiva a l'agressió dels drets individuals i col·lectius al nostre país, que han comportat manifestacions volentes i limitacions flagrants de llibertat.

Concentraciˇ avui a les 12 davant les portes dels centres de l'FSM

Avui ens concentrarem novament davant les portes dels nostres centres a les 12h com a mostra de rebuig per les detencions ocorregudes ahir a la nit.

 

 

Dimarts 17 d'octubre.- Commemoraciˇ del Dia Mundial del Dolor

A la Fundació Sanitària Mollet treballem per millorar la salut i el benestar de les persones que atenem  i volem prevenir i tractar de forma adequada a les persones que pateixen dolor. Sabem que al voltant del 20% de persones que han estat operades poden tenir dolor moderat o sever i que el 30% de les persones d’edat pateixen dolor crònic .

 

Un grup de professionals experts/es han posat en marxa accions per millorar l’atenció a les persones amb dolor. Algunes d’elles estan orientades als i les professionals -cursos de formació,  elaboració de protocols d’actuació i millora de la coordinació entre professionals de l’hospital i de l’atenció ambulatòria per donar adequada resposta davant de la presència del dolor.

 

Les accions orientades a les persones ateses són disponibilitat d’eines de  tractament precoç i eficaç i la posada en marxa de fulls informatius sobre el dolor des del vessant de la prevenció i el tractament.

 

El dolor crònic, que és una malaltia en sí mateixa,  és, malauradament, molt prevalent i la precocitat en rebre l’atenció adequada és un problema que tenim a tot Catalunya. Aquest és un dels punts de millora en els quals estem treballant.

 

El nostre lema és: Persones sense dolor, Hospital sense dolor.  Ens hi dediquem plenament per aconseguir-ho.

 

Entre les accions al voltant del Dia Mundial hi ha:

 • programa Fem Salut a Ràdio Mollet dedicat al dolor. Podeu escoltar-lo a: http://www.radiomollet.com/#/programs/femsalut/radiomollet_podcast_7466
 • distribució de tríptics i regletes al passadís intern abans d’accedir a la cafeteria
 • campanya informativa al web, intranet i twitter
Ajuda’ns a millorar!
Segueix-nos a: