Contacta'ns

La Taula ha convocat aquest concurs obert a tota la ciutadania amb l’objectiu de disposar d’una imatge corporativa que figurarà en tota la documentació i suport informatiu de la mateixa.

El termini d’admissions de propostes romandrà obert fins el 6 de gener de 2019 i es poden presentar a títol individual o col·lectiu.

Us oferim lenllaç a les Bases del Concurs.

 

La Taula Vallesana de Salut Mental i Addiccions es configura com un espai de coordinació i de treball col·laboratiu entre tots els agents que treballen en salut mental i addiccions al territori, amb la finalitat de definir accions de millora a nivell local que permetin donar resposta a les necessitats en l’àmbit de la salut mental.

 

Els objectius específics se centren en els següents eixos d’intervenció:

 • Coneixement i xarxa
 • Educació i Sensibilització

Compromís amb el voluntariat

La Jornada, que tindrà lloc d'11 a 14h a l'Auditori de l'Hospital de Mollet, vol ser un apropament a totes les persones que estiguin interessades en el voluntariat o que participin actualment dels programes de voluntariat que estan desplegats als 6 centres de la Fundació Sanitària de Mollet. 

El programa consistirà en una conferència inaugural sobre la comunicació en el voluntariat, cercant eines que ens apropin a les persones i com podem connectar amb l’altre a través dels sentits. També s’ha previst un espai musical i altrs elements de creativitat i originalitat.

Podeu consultar el Programa de la Jornada de Voluntariat.

Us hi esperem!

Sessions informatives de prevenciˇ en caigudes accidentals

Us informem de dues sessions informatives que duran al terme els i les professionals experts/es en prevenció de caigudes a l'Hospital de Mollet i a l’Hospital Sociosanitari.

 

 • dilluns 12 de novembre a les 17h a l’Auditori de l’Hospital de Mollet
 • dimarts 20 de novembre a les 17h l’Auditori de l’Hospital Sociosanitari de Mollet

 

Les sessions són obertes a la ciutadania. Us hi esperem!

Conveni de colĚlaboraciˇ entre la Fundaciˇ SanitÓria Mollet i el Consorci per a la Normalitzaciˇ LingŘÝstica (SLC Mollet)

El Consorci per a la Normalització Lingüística (SLC Mollet) i la Fundació Sanitària de Mollet del Vallès han signat un conveni de col·laboració que permetrà tirar endavant un pla per potenciar l'ús de la llengua catalana en l'àmbit de la salut.

Entre les actuacions previstes, hi ha la sessió anual amb la col·laboració del TERMCAT per a l'alumnat dels instituts del territori (que ja arriba a la setena edició des de 2013), sessions formatives d'assessorament lingüístic per al personal, difusió del Voluntariat per la llengua per involucrar-hi professionals de la salut, difusió de terminologia de salut, etc.

L'Hospital de Mollet és un col·laborador del Servei de Català de Mollet des de fa anys. Està adherit al Voluntariat per la llengua i arran de l'acord d'adhesió al Voluntariat per la Llengua el desembre de 2013 va començar a fer les primeres xerrades sobre terminologia de salut, en col·laboració amb el TERMCAT.

La Fundació Sanitària Mollet organitza aquesta jornada que comptarà amb la participació de prop de 150 professionals per compartir experiències i iniciatives de futur

 

L’Hospital de Mollet acull el proper divendres dia 9 aquesta primera jornada, organitzada pel Servei de Salut Mental i Addiccions, per tal d’abordar les alternatives a l’hospitalització convencional en salut mental, que s’han concretat en la creació de nous programes d’atenció i hospitalització a domicili i que donen continuïtat a experiències que en els últims anys han potenciat el vector comunitari.

En aquest sentit, aquesta jornada acull prop de 150 professionals de tot Catalunya que compartiran experiències, resultats preliminars dels programes d’hospitalització domiciliària a Catalunya, perspectives de futur i iniciatives d’integració de serveis i implantació de models d’atenció en salut mental.

 

Programa de la Jornada

 

 

 
Veure arxiu associat a la notÝcia Descarregar l'arxiu

El 10 d’octubre es commemora el Dia Mundial de la Salut Mental. Per aquest motiu, la Taula Vallesana de Salut Mental i Addiccions (TVSMiA) ha programat un seguit d’activitats que es realitzaran entre el 10 i el 20 d’octubre amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania envers una realitat que pot afectar qualsevol persona.

El programa inclou:

 • Programes de ràdio
 • Exposició de pintures
 • Presentació literària
 • Torneig d’escacs
 • Lliurament de premis de la 10a edició del Concurs Literari

Totes les activitats estan obertes a la ciutadania. Us hi esperem!

Us presentem el Programa d’activitats.

En el marc de la Setmana Europea de la Lactància Materna, l’àrea maternoinfantil de l’Hospital de Mollet ha programat un any més una jornada oberta a la ciutadania per sensibilitzar sobre els beneficis de l’alletament matern, compartir coneixement i resoldre dubtes i inquietuds entre professionals i persones assistents.

En el transcurs de la jornada tindrà lloc el lliurament dels premis del VII Concurs Fotogràfic sobre Lactància Materna.

La jornada tindrà lloc a l’Auditori de l’Hospital de 10 a 12h. Us hi esperem!!

PROGRAMA DE LA JORNADA

 

A la imatge, 1r Premi del concurs de 2017

Dijous 20 de setembre.- Nova campanya de donaciˇ de sang a l'Hospital de Mollet

L'Hospital de Mollet acull demà dijous 20 de setembre una nova campanya de donació de sang.

 • Horari: de 10 a 14h
 • Lloc: a la planta baixa, al costat de Cafeteria.

 

Us esperem!!

 
Veure arxiu associat a la notÝcia Descarregar l'arxiu

L’Àrea Maternoinfantil de l’Hospital de Mollet ha convocat novament aquest concurs que arriba enguany a la seva setena edició. Hi poden optar aquelles fotografies de nadons nascuts a l’Hospital de Mollet des d’octubre de 2017 a setembre de 2018.

 

L’objectiu del certamen és sensibilitzar sobre els avantatges de l’alletament matern i promoure les recomanacions de l’OMS i l’Associació Espanyola de Pediatria de Lactància Materna.

 

El termini per enviar les fotografies finalitza el 30 de setembre.

 

Per conèixer detalladament les bases del concurs podeu fer-ho EN AQUEST ENLLAÇ.

 

L’acte de lliurament del premi es realitzarà el 5 d’octubre a l’Auditori de l’Hospital de Mollet a partir de les 10h, en una jornada per compartir experiències i coneixement.

 

La fotografia del cartell correspon al primer premi de l’edició de 2017

Publicaciˇ de la Mem˛ria de Responsabilitat Social Corporativa de l'FSM corresponent a 2017

Us informem que ja està disponible tant al web de l’FSM, www.fsm.cat, com al seu Portal de Transparència la:

 

 • Memòria de Responsabilitat Social 2017: un ampli informe basat en la guia internacional GRI-4 que inclou la informació de l’FSM en els àmbits assistencial, social, econòmic, mediambiental, de formació i recerca, referent als i les professionals, aliances de la institució i altres grups d’interès i activitats rellevants.
Podeu consultar la versió reduïda o bé l'informe complet, presentat en format navegable.

 

Portal de Transparència de l'FSM

 

Així mateix, al Portal de Transparència de l’FSM, accessible des del web www.fsm.cat, s’hi poden consultar totes aquestes informacions a més dels seus comptes reglamentàriament auditats de forma anual, on s’evidencia la seva solvència i equilibri financer.

 

També inclou un enllaç a la Central de Resultats del departament de Salut amb totes les dades per centres sanitaris.

Ajuda’ns a millorar!
Promoció de la salut
Segueix-nos a: