Contacta'ns
 
Veure arxiu associat a la notícia Descarregar l'arxiu

Arribem ja a la vuitena edició de la Caminada per Gallecs, una iniciativa de promoció d’hàbits saludables, esport i bona alimentació que l’FSM i l’Ajuntament de Mollet han organitzat per al proper diumenge 27 de maig.

 

La iniciativa s’emmarca com sempre en la celebració del Dia Nacional de la Nutrició i en el programa esportiu municipal 10.000 passes.

 

L’hora i punt de trobada per iniciar la caminada és a les 9 del matí a l’Hospital de Mollet. El recorregut d’enguany suposa uns 7,5 km que finalitzen novament a l’Hospital.

 

Hi haurà com de costum diferents avituallaments i alguna sorpresa i, sobretot, molt bon ambient.

 

No t’ho perdis! T’hi esperem!

 

Més informació sobre les inscripcions i l'activitat, al CARTELL PROMOCIONAL.

 

Inscripcions:

  • caminada@hospitalmollet.cat
  • esports@molletvalles.cat

 

#CaminaperGallecs2018

L’FSM ha organitzat per al proper 11 de maig la I Jornada de l’abordatge integral de l’atenció a la persona amb disfàgia al Baix Vallès, dirigida a persones afectades de disfàgia, a les seves persones cuidadores i a professionals de la salut.

 

La jornada es realitzarà a l’Auditori de l’Hospital de Mollet  durant tot el matí i comptarà amb 6 ponències a càrrec de professionals, persones afectades i un taller molt específic d’elaboració d’aliments per a aquestes persones afectades.

 

La inscripció és gratuïta prèvia inscripció a la jornada.

 

Consulteu el PROGRAMA per a més informació sobre el contingut de la jornada i la inscripció.

Molt bona Diada de Sant Jordi

L'FSM us desitja molt bona Diada de Sant Jordi tot afegint-nos a l'Any Fabra.

 

Diada de Sant Jordi.- Roses, manualitats i dones d'aigua, la proposta de l'FSM

Aquesta Diada de Sant Jordi podràs trobar a l’FSM roses naturals, manualitats realitzades per les persones ateses a les residències Pedra Serrada, Santa Rosa i La Vinyota i les Dones d’Aigua especials de Sant Jordi del Taller Alborada.

 

En total, es comptarà amb els següents punts de distribució:

  • Hospital d’Aguts: 2 taules, una davant l’entrada principal i l’altra davant el CSMA, amb roses, manualitats de Santa Rosa i Dones d’Aigua del Taller Alborada
  • Residència La Vinyota: roses naturals al mateix centre i a la Rambla de Mollet
  • Residència Pedra Serrada: manualitats al mateix centre i a la plaça de la Vila de Parets

 

Us desitgem molt bona Diada!

Els Comitès d’Ètica Assistencials del Vallès Oriental organitzen una jornada per debatre sobre els nous escenaris i reptes ètics que plantegen la normativa i la pràctica de les TIC en l’àmbit sanitari.

 

La jornada tindrà lloc el dimarts 24 d’abril de les 18 a les 20.30h a la sala d’actes del CEMAV (Granollers) i s’emmarca en l’Aula de Bioètica 2017-2018 de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears (filial del Vallès Oriental).

 

Us adjuntem el PROGRAMA de la jornada.

 
Veure arxiu associat a la notícia Descarregar l'arxiu

El grup expert de tabac i salut mental realitza el proper 20 de març el primer dels 4 tallers previstos per a 2018 destinat a persones fumadores, interessades en reduir o deixar l’hàbit tabàquic.

 

En aquest taller es parlarà d'aspectes relacionats amb el tabac i es treballaran estratègies per reduir-ne el consum. El taller és obert a tothom i tindrà lloc a la Sala de Reunions del Servei de Salut Mental i Addiccions el proper dimarts de les 13 a les 14 hores.

 

Les persones interessades poden anar-hi directament o bé es pot enviar un correu electrònic amb les dades de la persona i es contactarà amb la persona per recordar el dia i l’hora.

 

Us adjuntem el Cartell dels 4 tallers de 2018.

Divendres 2 de març de 10 a 13 hores.- Campanya de donació de sang a l'Hospital de Mollet

Aquest proper divendres 2 de març, l’Hospital acollirà una nova campanya de donació de sang organitzada pel Banc de Sang i Teixits.

 

El dispositiu s’ubicarà a la planta baixa, just a l’espai de l’obra social El Roure, entre la botiga i la cafeteria.

 

L’horari de la campanya és de 10 a 13 hores.

 

Us hi esperem!!

La Residència Pedra Serrada presenta una comunicació a la VIII Sessió Tècnica en Innovació de La Unió

La directora tècnica de la Residència Pedra Serrada de Parets, Núria Bruguera, va presentar ahir una comunicació en la ‘VIII Sessió Tècnica en Innovació de La Unió. Compartim el que fem en dependència’ sobre la Utilització de l'instrument NECPAL-ICO per a la identificació de persones amb demència avançada i l'àmbit residencial.

 

L'objectiu de l'acte era contribuir a difondre el coneixement que han experimentat les entitats del sector de la gent gran, de discapacitat intel·lectual i de salut mental, així com posar en valor el fet que, utilitzant els recursos actuals de forma eficaç i sostenible, es pot innovar introduint nous aspectes de millora tenint com a finalitat assolir l'excel·lència en la qualitat de l'atenció centrada en la persona.

Ràdio Mollet atorga un reconeixement a l'FSM pel premi TOP 20 2017

L’equip de professionals de Ràdio Mollet han reconegut amb el premi ex aequo Notícia de l’Any a l’FSM pel premi TOP-20 en Gestió Hospitalària Global i en l’Àrea músculo-esquelètica durant el període 2010-2015, atorgat per l’empresa Iasist a finals de 2017.

Aquest guardó de l’emissora municipal es va lliurar en el transcurs de la Festa Aniversari de Ràdio Mollet que es va celebrar aquest dilluns i en la qual es van commemorar els 37 anys de trajectòria de la ràdio. En representació de l’FSM, van recollir el guardó el president del Patronat, Andreu Llargués, i el director general, Jaume Duran.

Publicat el nou vídeo corporatiu de la institució basat en els valors i les persones

La Jornada Compartim Experiències del passat mes de desembre va ser el marc on e va presentar oficialment als i les professionals el nou vídeo de la institució, en el qual es prioritzen els valors de la Fundació i les persones, el com fem les coses, el com ens relacionem amb les persones usuàries i entre els i les professionals  i que identifiquen molt clarament el nostre model d’atenció centrada en la persona.

 

El vídeo recull imatges del dia a dia a l’Hospital d’Aguts i a l’Hospital Sociosanitari, així com a les residències Santa Rosa, La Vinyota i Pedra Serrada.

 

Podeu visualitzar-lo al web, www.fsm.cat, a l'apartat d'audiovisuals.

 

Gràcies a tothom per participar-hi. Esperem que us agradi!

Ajuda’ns a millorar!
Promoció de la salut
Segueix-nos a: