Contacta'ns

Us presentem els guanyadors de la XII Ediciˇ del Concurs Literari pel Dia de la Salut mental

Sota el lema "Salut Mental Accessible i de Qualitat", avui us presentem els guanyadors del nostre Concurs literari en motiu del dia Mundial de la Salut Mental, en la que participen professionals interns, usuaris de salut mental i la comunitat en general.

Són quatre relats molt diferents: poètics, narratius, amb diàlegs... Però tots ells tenen una cosa en comú: ens toquen l'ànima.

Des d'aquí volem donar les gràcies a tots els participants, que han fet molt díficil al jurat escollir els guanyadors.

Felicitats a tots els guanyadors per tan merescut galardó!

 

 

1r. premi: Réquiem per l'àvia i per tots els avis que han mort sols.

Autora: Ariana Cornet Cortada


2n. premi: Vint-i-cinc aniversari.

Autor: Franc Guinart i Palet


3r. premi: En la cabeza.

Autora:Analia Isabel Kozur


Menció especial: Las personas que elegimos.

Autora: Mercedes Díaz Uceda

El Dr. Francisco Muñoz, cap del Servei de Medicina Interna i de l’Àrea Mèdica de l’Hospital de Mollet, exercirà de Cap d’estudis dels nous residents, i la Dra. Meritxell Salvadó, mèdica adjunta de Medicina Interna, serà la coordinadora docent del programa. ”El nostre objectiu és ajudar a formar-los en aquells valors, habilitats i actituds que necessiten els metges de famílies: visió global, ull clínic i terapèutic, empatia, integralitat, proximitat...”, especifica el Dr. Muñoz.

 

Aquesta serà la primera promoció de residents que es formarà a l’Hospital de Mollet després que el 2019 fos acreditat pel Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social com a centre de formació especialitzada i com a Dispositiu hospitalari de la Unidad Docente Multidisciplinar de Atención Familiar y Comunitaria.

 

Rebre residents ha estat el següent pas natural d’un centre que fa anys que demostra una alta vocació docent com a hospital universitari de la UB en les especialitats de medicina, infermeria, farmàcia i psicologia. El passat 2019 vam rebre més de 400 alumnes de diferents disciplines, especialitats i titulacions. El nostre objectiu és anar incorporant any a any altres professionals mèdics i infermers en formació”, explica el Dr. Joan Maria Ferrer, director de Qualitat, Docència i Recerca.

 

Els residents rotaran entre l’atenció primària i l’atenció hospitalària. Concretament a l’hospital es formaran en les especialitats d’urgències, medicina interna, nefrologia, geriatria, dermatologia, ginecologia i obstetrícia, psiquiatria, pediatria, pneumologia, endocrinologia, reumatologia, neurologia, otorinolaringologia i cardiologia.

Avui, l’Hospital de Mollet rep per primera vegada dos residents MIR de l’especialitat de Medicina Familiar i Comunitària que realitzaran part de la seva formació al centre sanitari al llarg dels pròxims quatre anys.

Participa en el IX Concurs de Fotografia de LactÓncia Materna!

 

En motiu de la Setmana Mundial de la Lactància Materna 2020, us animem a participar al IX Concurs Fotogràfic de Lactància Materna que organitzem a l'Hospital de Mollet.
Sota el lema "Donem suport la lactància" donarem suport a la naturalitat de la lactància materna.

En el PDF adjunt, trobareu les bases del concurs en català i castellà per a més informació!
Esperem les vostres fotografies amb moltíssima il·lusió!
Equip d'Atenció a la Dona de l'Hospital de Mollet  

 
Veure arxiu associat a la notÝcia Descarregar l'arxiu

 

Iniciem la XII Edició del nostre Concurs Literari pel Dia de la Salut mental sota el lema "Salut Mental Accessible i de Qualitat" en la que participen professionals interns, usuaris de salut mental i la comunitat en general.

 

Ja podeu enviar el vostre relat breu, poesia, conte, article d'opinió o experiència abans del proper divendres 2 d'octubre, amb una extensió màxima de dues pàgines. 

 

Els relats premiats es faràn públics a través de la Ràdio Mollet el proper 9 d'octubre de 2020. 

 

Adjuntem més informació en el PDF adjunt. 

 

Animeu-vos!

QUÈ HE DE SABER I FER ABANS DE LA MEVA INTERVENCIÓ:

 • Seguir les normes de prevenció de manera estricta les dues setmanes abans de la intervenció (distància social, ús de mascaretes i rentat de mans) i evitar tots aquells esdeveniments i contactes on no es puguin seguir aquestes mesures.
 • Avisar en cas de presentar símptomes relacionats amb Covid19: en cas d'aparició d'algun tipus de símptoma com tos, febre, dificultat respiratòria, diarrea o vòmits avisi per telèfon a programació quirúrgica 93 563 61 09.

PROCÉS I NORMES DURANT L'INGRÉS I EL POSTOPERATORI QUE HA DE SEGUIR EL PACIENT

 • Ha de portar mascareta quirúrgica nova, que cobreixi nas i boca. Intenti no tocar-se la cara, manipular la mascareta amb les mans i no se la retiri.
 • Es realitzarà una higiene de mans a la seva arribada a Admissions i li tornarem a fer una altra higiene de mans a l'Àrea quirúrgica. Durant l'ingrés a planta i durant el postoperatori es continuaran realitzant higienes de mans de forma freqüent.
 • Si esternuda o tus, fer-ho sobre un mocador d'un sol ús o en la seva absència sobre l'interior de el colze i seguidament faci una higiene de mans. El mocador es tirarà en un recipient adequat.
 • Els objectes personals s'han de guardar a l'armari o bossa i treure només quan van a ser utilitzats per tal de deixar les superfícies lliures.
 • Ha d'informar al personal sanitari si presenta qualsevol símptoma relacionats amb infecció COVID-19.

VISITES I ACOMPANYANTS

 • Només es permetrà un acompanyant per pacient i sempre la mateixa persona.
 • L'acompanyant no ha de presentar cap símptoma relacionat amb Covid19 (tos, febre, mal a l'empassar, pèrdua d'olfacte / gust) i preferentment no ser població de risc.
 • Ha de portar sempre la mascareta quirúrgica.
 • S’ha de fer una higiene de mans abans d'entrar i al sortir de l'habitació,
 • S'ha de mantenir la distància de seguretat entre acompanyant i pacient. En cas que no sigui possible, s'haurà de realitzar una higiene de mans abans i després de cada contacte.
 • En cas que l'acompanyant presenti símptomes després de la seva visita, haurà de notificar immediatament als professionals sanitaris VIA TELÈFON.

EN CAS QUE S’ANUL·LI LA INTERVENCIÓ


La seva intervenció podrà ser suspesa per motius de seguretat en cas que la situació epidemiològica canviï i sempre segons les recomanacions de les autoritats sanitàries. En aquest cas, se li avisaria i es tornaria a reprogramar quan la situació ho permeti.

El moment actual epidemiològic permet realitzar una activitat quirúrgica amb seguretat però és important conèixer algunes normes i procediments necessaris en aquest període.

 

El proper 4 d'octubre, de 10 a 12h, tindrà lloc a l'Auditori de l'Hospital de Mollet la jornada sobre lactància materna i l'acte de lliurament dels premis del VIII Concurs fotogràfic, organitzats per l'Àrea Maternoinfantil de l’Hospital de Mollet. La jornada és oberta a tothom i el programa inclou presentacions i taules rodones sobre temes actuals relacionats amb l'alletament.

Us recordem que el termini per presentar fotografies al Concurs finalitza el 30 de setembre. Encara sou a temps de participar-hi!!

 

Bases del concurs

Programa de la Jornada

La imatge és la fotografia guanyadora del Concurs 2018

 
Veure arxiu associat a la notÝcia Descarregar l'arxiu

Compartim unes recomanacions bàsiques per fer front a l’onada de calor d’aquests dies.

L’objectiu és especialment minimitzar els efectes negatius de les onades de calor sobre la salut de la població de Catalunya, especialment dels grups més vulnerables: gent gran (sobretot els més grans de 75 anys), nadons, persones amb discapacitats físiques o psíquiques que tenen limitada la seva autocura, persones amb malalties cròniques, persones fràgils que viuen soles, persones amb condicions socials precàries, pacients amb medicacions que actuen sobre el sistema nerviós central, persones que realitzen una activitat física intensa o aquelles que han de romandre o fer activitat física a l’aire lliure (incloses les activitats laborals), entre altres.

 

 
Veure arxiu associat a la notÝcia Descarregar l'arxiu

La Fundació Sanitària Mollet s’ha adherit aquest dijous a aquesta celebració ubicant a la Rambla d’Usuaris un estand informatiu amb material de sensibilització i d’informació sobre la importància del reciclatge dels residus, de l’aprofitament de l’aigua i de molts altres ítems sobre sostenibilitat.

El missatge d’aquest Dia Mundial del Medi Ambient és:

Sense contaminació de l’Aire. Una crida a l’acció amb la qual ajudar a combatre un greu problema que afecta a milions de persones a tot el món.

Us adjuntem una PRESENTACIÓ de mesures a l’FSM sobre sostenibilitat.

Diumenge 26 de maig.- 9a Caminada a Gallecs!!

Arribem ja a la 9a edició de la Caminada a Gallecs, una iniciativa de promoció d’hàbits saludables, esport i bona alimentació que la Fundació Sanitària Mollet organitza per al proper diumenge 26 de maig, en el marc del Dia Nacional de la Nutrició.

L’hora i punt de trobada per iniciar la caminada és a les 8.30h a l’Hospital de Mollet. El recorregut inclou arribar fins l’ermita i finalitzar novament a l’Hospital.

Hi haurà com de costum diferents avituallaments i alguna sorpresa i, sobretot, molt bon ambient.

No t’ho perdis! T’hi esperem!

Inscripcions (indiqueu-nos si us plau nom i cognoms, edat i municipi del que veniu):

caminada@hospitalmollet.cat

 #CaminaperGallecs2018

Us oferim l'entrevista a la directora assistencial infermera de la Fundació Sanitària Mollet, Mireia Vicente, publicada al diari vallesà Som Mollet en el marc de la commemoració del 8 de març.

 

La Mireia Vicente comenta la seva visió del rol de la dona en el món de la salut alhora que reflexiona sobre la discriminació positiva, sobre el paper històric de la dona en altres professions i com es pot fer front a aquest model androcentrista  que impera actualment, alhora que comenta la seva pròpia experiència.

 

Llegiu en aquest enllaç l'entrevista sencera.

Ajuda’ns a millorar!
Promoció de la salut
Segueix-nos a: