Contacta'ns
 
Veure arxiu associat a la notÝcia Descarregar l'arxiu

El 10 d’octubre es commemora el Dia Mundial de la Salut Mental. Per aquest motiu, la Taula Vallesana de Salut Mental i Addiccions (TVSMiA) ha programat un seguit d’activitats que es realitzaran entre el 10 i el 20 d’octubre amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania envers una realitat que pot afectar qualsevol persona.

El programa inclou:

 • Programes de ràdio
 • Exposició de pintures
 • Presentació literària
 • Torneig d’escacs
 • Lliurament de premis de la 10a edició del Concurs Literari

Totes les activitats estan obertes a la ciutadania. Us hi esperem!

Us presentem el Programa d’activitats.

En el marc de la Setmana Europea de la Lactància Materna, l’àrea maternoinfantil de l’Hospital de Mollet ha programat un any més una jornada oberta a la ciutadania per sensibilitzar sobre els beneficis de l’alletament matern, compartir coneixement i resoldre dubtes i inquietuds entre professionals i persones assistents.

En el transcurs de la jornada tindrà lloc el lliurament dels premis del VII Concurs Fotogràfic sobre Lactància Materna.

La jornada tindrà lloc a l’Auditori de l’Hospital de 10 a 12h. Us hi esperem!!

PROGRAMA DE LA JORNADA

 

A la imatge, 1r Premi del concurs de 2017

El Servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital de Mollet ha organitzat per al proper 8 de novembre la vuitena edició d’aquesta jornada, en la qual es tractaran sobretot l’abordatge dels trastorns del llenguatge en el nen i en la nena i del trastorn del SAHS a l’adult en l’atenció primària.

El format, com a les darreres edicions, consistirà en dues taules rodones i una xerrada a càrrec de professionals infermeres.

L’objectiu és aclarir conceptes, resoldre dubtes i organitzar circuits àgils i eficients entre els diferents sectors professionals.

Programa.

Dijous 20 de setembre.- Nova campanya de donaciˇ de sang a l'Hospital de Mollet

L'Hospital de Mollet acull demà dijous 20 de setembre una nova campanya de donació de sang.

 • Horari: de 10 a 14h
 • Lloc: a la planta baixa, al costat de Cafeteria.

 

Us esperem!!

 
Veure arxiu associat a la notÝcia Descarregar l'arxiu

L’Àrea Maternoinfantil de l’Hospital de Mollet ha convocat novament aquest concurs que arriba enguany a la seva setena edició. Hi poden optar aquelles fotografies de nadons nascuts a l’Hospital de Mollet des d’octubre de 2017 a setembre de 2018.

 

L’objectiu del certamen és sensibilitzar sobre els avantatges de l’alletament matern i promoure les recomanacions de l’OMS i l’Associació Espanyola de Pediatria de Lactància Materna.

 

El termini per enviar les fotografies finalitza el 30 de setembre.

 

Per conèixer detalladament les bases del concurs podeu fer-ho EN AQUEST ENLLAÇ.

 

L’acte de lliurament del premi es realitzarà el 5 d’octubre a l’Auditori de l’Hospital de Mollet a partir de les 10h, en una jornada per compartir experiències i coneixement.

 

La fotografia del cartell correspon al primer premi de l’edició de 2017

Publicaciˇ de la Mem˛ria de Responsabilitat Social Corporativa de l'FSM corresponent a 2017

Us informem que ja està disponible tant al web de l’FSM, www.fsm.cat, com al seu Portal de Transparència la:

 

 • Memòria de Responsabilitat Social 2017: un ampli informe basat en la guia internacional GRI-4 que inclou la informació de l’FSM en els àmbits assistencial, social, econòmic, mediambiental, de formació i recerca, referent als i les professionals, aliances de la institució i altres grups d’interès i activitats rellevants.
Podeu consultar la versió reduïda o bé l'informe complet, presentat en format navegable.

 

Portal de Transparència de l'FSM

 

Així mateix, al Portal de Transparència de l’FSM, accessible des del web www.fsm.cat, s’hi poden consultar totes aquestes informacions a més dels seus comptes reglamentàriament auditats de forma anual, on s’evidencia la seva solvència i equilibri financer.

 

També inclou un enllaç a la Central de Resultats del departament de Salut amb totes les dades per centres sanitaris.

31 de maig, Dia Mundial Sense Tabc.- Prop de 150 alumnes de Mollet han participat en les activitats de l'FSM de sensibilitzaciˇ sobre els efectes nocius del tabaquisme

Durant tot el matí, el grup promotor de la Xarxa Hospitals Sense Fum de la Fundació Sanitària Mollet ha organitzat un seguit d’activitats a l’Hospital de Mollet i a l’Hospital Sociosanitari en motiu del Dia Mundial Sense Tabac.

Prop de 150 alumnes d’escoles de Mollet han participat en les xerrades-concurs i tallers experimentals per conèixer d’a prop els efectes nocius del tabaquisme.

Així mateix, professionals de l’FSM han protagonitzat el programa Posa’t les piles de Ràdio Mollet que avui s’ha realitzat en directe des de l’Hospital de Mollet i en el transcurs del qual s’han abordat temes com el programa de Deshabituació Tabàquica per a les persones usuàries de l’FSM –al qual l’any passat s’hi van acollir unes 150 persones- i per a professionals.

Durant tot el matí s’ha ubicat també una taula amb informacions relacionades amb el tabac per a les persones usuàries. A l’Hospital Sociosanitari també s’ha instal·lat una taula informativa i s’ha realitzat una xerrada per a persones usuàries de l’Hospital de Dia.

 

#fsmsensefum

L’FSM s’afegeix a aquesta commemoració amb un programa complet d’activitats per persones usuàries, alumnat de Mollet i professionals que es desenvolupen majoritàriament aquesta setmana i que inclouen, entre d’altres:

 

 • Tallers i xerrades per a 140 alumnes d’instituts de Mollet
 • Ràdio en directe el dia 31 a la planta baixa amb la participació de professionals
 • Inici del programa de deshabituació tabàquica per a professionals
 • Xerrades als diferents serveis de l’Hospital de Mollet i el Sociosanitari per a professionals
 • Concurs de dibuix infantil pe a fills/filles de professionals de l’FSM

 

..i moltes més!

 

Us adjuntem el Programa d’Activitats.

 

 

 

 
Veure arxiu associat a la notÝcia Descarregar l'arxiu

Arribem ja a la vuitena edició de la Caminada per Gallecs, una iniciativa de promoció d’hàbits saludables, esport i bona alimentació que l’FSM i l’Ajuntament de Mollet han organitzat per al proper diumenge 27 de maig.

 

La iniciativa s’emmarca com sempre en la celebració del Dia Nacional de la Nutrició i en el programa esportiu municipal 10.000 passes.

 

L’hora i punt de trobada per iniciar la caminada és a les 9 del matí a l’Hospital de Mollet. El recorregut d’enguany suposa uns 7,5 km que finalitzen novament a l’Hospital.

 

Hi haurà com de costum diferents avituallaments i alguna sorpresa i, sobretot, molt bon ambient.

 

No t’ho perdis! T’hi esperem!

 

Més informació sobre les inscripcions i l'activitat, al CARTELL PROMOCIONAL.

 

Inscripcions:

 • caminada@hospitalmollet.cat
 • esports@molletvalles.cat

 

#CaminaperGallecs2018

L’FSM ha organitzat per al proper 11 de maig la I Jornada de l’abordatge integral de l’atenció a la persona amb disfàgia al Baix Vallès, dirigida a persones afectades de disfàgia, a les seves persones cuidadores i a professionals de la salut.

 

La jornada es realitzarà a l’Auditori de l’Hospital de Mollet  durant tot el matí i comptarà amb 6 ponències a càrrec de professionals, persones afectades i un taller molt específic d’elaboració d’aliments per a aquestes persones afectades.

 

La inscripció és gratuïta prèvia inscripció a la jornada.

 

Consulteu el PROGRAMA per a més informació sobre el contingut de la jornada i la inscripció.

Ajuda’ns a millorar!
Promoció de la salut
Segueix-nos a: