Contacta'ns

Publicaciˇ de la Mem˛ria de Responsabilitat Social Corporativa de l'FSM corresponent a 2017

Us informem que ja està disponible tant al web de l’FSM, www.fsm.cat, com al seu Portal de Transparència la:

 

 • Memòria de Responsabilitat Social 2017: un ampli informe basat en la guia internacional GRI-4 que inclou la informació de l’FSM en els àmbits assistencial, social, econòmic, mediambiental, de formació i recerca, referent als i les professionals, aliances de la institució i altres grups d’interès i activitats rellevants.
Podeu consultar la versió reduïda o bé l'informe complet, presentat en format navegable.

 

Portal de Transparència de l'FSM

 

Així mateix, al Portal de Transparència de l’FSM, accessible des del web www.fsm.cat, s’hi poden consultar totes aquestes informacions a més dels seus comptes reglamentàriament auditats de forma anual, on s’evidencia la seva solvència i equilibri financer.

 

També inclou un enllaç a la Central de Resultats del departament de Salut amb totes les dades per centres sanitaris.

31 de maig, Dia Mundial Sense Tabc.- Prop de 150 alumnes de Mollet han participat en les activitats de l'FSM de sensibilitzaciˇ sobre els efectes nocius del tabaquisme

Durant tot el matí, el grup promotor de la Xarxa Hospitals Sense Fum de la Fundació Sanitària Mollet ha organitzat un seguit d’activitats a l’Hospital de Mollet i a l’Hospital Sociosanitari en motiu del Dia Mundial Sense Tabac.

Prop de 150 alumnes d’escoles de Mollet han participat en les xerrades-concurs i tallers experimentals per conèixer d’a prop els efectes nocius del tabaquisme.

Així mateix, professionals de l’FSM han protagonitzat el programa Posa’t les piles de Ràdio Mollet que avui s’ha realitzat en directe des de l’Hospital de Mollet i en el transcurs del qual s’han abordat temes com el programa de Deshabituació Tabàquica per a les persones usuàries de l’FSM –al qual l’any passat s’hi van acollir unes 150 persones- i per a professionals.

Durant tot el matí s’ha ubicat també una taula amb informacions relacionades amb el tabac per a les persones usuàries. A l’Hospital Sociosanitari també s’ha instal·lat una taula informativa i s’ha realitzat una xerrada per a persones usuàries de l’Hospital de Dia.

 

#fsmsensefum

L’FSM s’afegeix a aquesta commemoració amb un programa complet d’activitats per persones usuàries, alumnat de Mollet i professionals que es desenvolupen majoritàriament aquesta setmana i que inclouen, entre d’altres:

 

 • Tallers i xerrades per a 140 alumnes d’instituts de Mollet
 • Ràdio en directe el dia 31 a la planta baixa amb la participació de professionals
 • Inici del programa de deshabituació tabàquica per a professionals
 • Xerrades als diferents serveis de l’Hospital de Mollet i el Sociosanitari per a professionals
 • Concurs de dibuix infantil pe a fills/filles de professionals de l’FSM

 

..i moltes més!

 

Us adjuntem el Programa d’Activitats.

 

 

 

 
Veure arxiu associat a la notÝcia Descarregar l'arxiu

Arribem ja a la vuitena edició de la Caminada per Gallecs, una iniciativa de promoció d’hàbits saludables, esport i bona alimentació que l’FSM i l’Ajuntament de Mollet han organitzat per al proper diumenge 27 de maig.

 

La iniciativa s’emmarca com sempre en la celebració del Dia Nacional de la Nutrició i en el programa esportiu municipal 10.000 passes.

 

L’hora i punt de trobada per iniciar la caminada és a les 9 del matí a l’Hospital de Mollet. El recorregut d’enguany suposa uns 7,5 km que finalitzen novament a l’Hospital.

 

Hi haurà com de costum diferents avituallaments i alguna sorpresa i, sobretot, molt bon ambient.

 

No t’ho perdis! T’hi esperem!

 

Més informació sobre les inscripcions i l'activitat, al CARTELL PROMOCIONAL.

 

Inscripcions:

 • caminada@hospitalmollet.cat
 • esports@molletvalles.cat

 

#CaminaperGallecs2018

L’FSM ha organitzat per al proper 11 de maig la I Jornada de l’abordatge integral de l’atenció a la persona amb disfàgia al Baix Vallès, dirigida a persones afectades de disfàgia, a les seves persones cuidadores i a professionals de la salut.

 

La jornada es realitzarà a l’Auditori de l’Hospital de Mollet  durant tot el matí i comptarà amb 6 ponències a càrrec de professionals, persones afectades i un taller molt específic d’elaboració d’aliments per a aquestes persones afectades.

 

La inscripció és gratuïta prèvia inscripció a la jornada.

 

Consulteu el PROGRAMA per a més informació sobre el contingut de la jornada i la inscripció.

Molt bona Diada de Sant Jordi

L'FSM us desitja molt bona Diada de Sant Jordi tot afegint-nos a l'Any Fabra.

 

Diada de Sant Jordi.- Roses, manualitats i dones d'aigua, la proposta de l'FSM

Aquesta Diada de Sant Jordi podràs trobar a l’FSM roses naturals, manualitats realitzades per les persones ateses a les residències Pedra Serrada, Santa Rosa i La Vinyota i les Dones d’Aigua especials de Sant Jordi del Taller Alborada.

 

En total, es comptarà amb els següents punts de distribució:

 • Hospital d’Aguts: 2 taules, una davant l’entrada principal i l’altra davant el CSMA, amb roses, manualitats de Santa Rosa i Dones d’Aigua del Taller Alborada
 • Residència La Vinyota: roses naturals al mateix centre i a la Rambla de Mollet
 • Residència Pedra Serrada: manualitats al mateix centre i a la plaça de la Vila de Parets

 

Us desitgem molt bona Diada!

Els Comitès d’Ètica Assistencials del Vallès Oriental organitzen una jornada per debatre sobre els nous escenaris i reptes ètics que plantegen la normativa i la pràctica de les TIC en l’àmbit sanitari.

 

La jornada tindrà lloc el dimarts 24 d’abril de les 18 a les 20.30h a la sala d’actes del CEMAV (Granollers) i s’emmarca en l’Aula de Bioètica 2017-2018 de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears (filial del Vallès Oriental).

 

Us adjuntem el PROGRAMA de la jornada.

 
Veure arxiu associat a la notÝcia Descarregar l'arxiu

El grup expert de tabac i salut mental realitza el proper 20 de març el primer dels 4 tallers previstos per a 2018 destinat a persones fumadores, interessades en reduir o deixar l’hàbit tabàquic.

 

En aquest taller es parlarà d'aspectes relacionats amb el tabac i es treballaran estratègies per reduir-ne el consum. El taller és obert a tothom i tindrà lloc a la Sala de Reunions del Servei de Salut Mental i Addiccions el proper dimarts de les 13 a les 14 hores.

 

Les persones interessades poden anar-hi directament o bé es pot enviar un correu electrònic amb les dades de la persona i es contactarà amb la persona per recordar el dia i l’hora.

 

Us adjuntem el Cartell dels 4 tallers de 2018.

Divendres 2 de marš de 10 a 13 hores.- Campanya de donaciˇ de sang a l'Hospital de Mollet

Aquest proper divendres 2 de març, l’Hospital acollirà una nova campanya de donació de sang organitzada pel Banc de Sang i Teixits.

 

El dispositiu s’ubicarà a la planta baixa, just a l’espai de l’obra social El Roure, entre la botiga i la cafeteria.

 

L’horari de la campanya és de 10 a 13 hores.

 

Us hi esperem!!

Ajuda’ns a millorar!
Promoció de la salut
Segueix-nos a: